Tűz- és munkavédelem

Kockázatértékelés

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény 54. § rögzíti a munkahelyi kockázatértékelés, az 56. § pedig az egyéni védőeszköz juttatás szabályozásának szükségességét. A törvény a jelzett feladatok elvégzését munkabiztonsági és munkaegészségügyi szaktevékenységnek minősíti, amelyet csak meghatározott szakképesítéssel rendelkező személy láthat el.

Fentieknek megfelelően eseti megbízás keretében, illetve meglévő szolgáltatásainkkal kombináltan is vállaljuk munkahelyi kockázatértékelések, illetve humán-egészségügyi kockázatelemzések elkészítését. Az elkészített kockázatelemzésre alapozva meghatározzuk a munkavállalók részére biztosítandó egyéni védőeszközök juttatásának rendjét, segítséget nyújtunk a megelőző intézkedések, belső szabályzatok, tervek, kezelési és karbantartási utasítások biztonsági előírásainak meghatározásában, továbbá az oktatások és gyakorlatok tematikájának kidolgozásában, lebonyolításában és dokumentálásában.

Munkavédelmi szaktevékenységünket az ipari, a mezőgazdasági és szolgáltatási szektor területén szerzett 15 éves gyakorlati tapasztalatunkkal, illetve megfelelő jogosultsággal és felsőfokú végzettséggel rendelkező munkatársainkkal garantáljuk.

KAPCSOLATFELVÉTEL:

Nagy-Pétery Tibor, ügyvezető
email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
mobil: +36 30 942 78 73